OM MIG

FREJA

FLENSBURG

Fysiurgisk Hesteterapeut

& Hestemassør


Jeg har redet og haft med heste at gøre siden jeg var 5 år (1988). Det har primært været dressur, jeg har beskæftiget mig med, og især som ponyrytter red jeg en del konkurrencer.


Jeg har gennem tiden redet og uddannet en lang række forskellige heste bl.a. hos og ved berider Stine Lyngsø og Birgitte Byrialsen.


I mit voksne liv har jeg været meget optaget af at skabe "den holdbare hest" og har derfor fokuseret på at ridning skal opbygge og ikke nedbryde hesten. Jeg begyndte at savne muligheden for at supplere den opbyggende ridning med andre teknikker, som kunne hjælpe hesten til at blive den bedste udgave af sig selv.


Ligesom andre topatleter får massage for at vedligeholde deres krop og forebygge skader, så mener jeg også, med den kultur vi har omkring vores heste, at det er vigtigt at vi, som ejere/ryttere, giver dem de bedste forudsætninger for at indfri de ønsker og forventninger som vi har til dem.


Uddannet som Fysiurgisk Hesteterapeut og Hestemassør.


I 2017 påbegyndte jeg uddannelsen som Fysiurgisk Hesteterapeut og i 1½ år nørdede jeg anatomi, fysiologi, bevægelsesmønstre, "den gode ridning", muskler, sener, led og hele samspillet som udgør hesten som helhed. Her blev jeg også uddannet i at praktisere ledmobilisering, KST (Kranio Sakral Terapi), bindevævsløsning og traditionel hestemassage.


Siden da har jeg arbejdet med, og hjulpet, alle typer af heste, - lige fra den lille selskabspony, til galophesten, Grand Prix hesten, springhesten og den tunge Tinker.


Du kan læse mere om uddannelsen her:

https://dyreuddannelser.dk/fysiurgisk-hesteterapeut


Jeg har desuden taget det obligatoriske grundforløb med speciale i heste, som ligger forud for optagelsen på berideruddannelsen. Her blev jeg eksamineret i; fodringslære, korrekt træning, anatomi og fysiologi, adfærd, pasning og pleje samt sadelmageri.Hest Freja Flensburg Hestemassør Hestemassage
Hest Freja Flensburg Hestemassør Hestemassage

Følg mig